Role nadace v rozvoji regionu - Kořínková, Kateřina; Khendriche Trhlínová, Zuzana, 1975-; Vochozková, Jacqueline; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2015)
Tato práce se zabývá rolí nadace v rozvoji regionu. V teoretické části je zachycena současná podoba nestátních neziskových organizací v České republice. Dále se teoretická část zabývá konkrétně nadacemi jejich podobou, legislativními podmínkami a problémy. Praktická část je zaměřena na dvě konkrétní nadace. V této části je rozebrána jejich činnost, finanční zázemí včetně nadační politiky, vnímání nadací obyvateli, regionu kde působí. Role nadací v rozvoji regionu je analyzována podle kritérií, která byla zvolena s ohledem na problémy a specifika daného regionu.
Vedoucí práce: Zuzana Khendriche Trhlínová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses