Formy zabezpečování veřejných služeb obcemi - Hostinská, Naděžda; Slintáková, Barbora; Jindřich, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Cílem této diplomové práce je provést analýzu efektivnosti zabezpečování technických služeb obcemi. Prostřednictvím analýzy minimalizace nákladů se stanovuje nejvýhodnější forma k zabezpečování technických služeb. Teoretická část se zabývá skutečnostmi zakládajícími právo obce poskytovat technické služby ve své činnosti. Dále práce shrnuje základní poznatky u vybraných právních forem vhodných k zajišťování technických služeb a řeší faktory ovlivňující nákladovost založení a provozování činnosti. Závěrečná kapitola analyzuje vliv různých faktorů na náklady vznikající při poskytování technických služeb.
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses