Podnikatelský plán – BeachAddicts Spoje - Šabatka, Jiří (2015)
Diplomová práce se zabývá tvorbou podnikatelského plánu výstavby a provozu beachvolejbalového areálu na Praze 3. Hlavním cílem tohoto dokumentu je zpracovat podnikatelský plán a vyhodnotit proveditelnost a ţivotaschopnost projektu. Dílčími cíli jsou identifikace vhodné lokality k realizaci, zpracování finančního plánu projektu a vyhodnocení míry výnosnosti investice. Teoretická část se věnuje klíčovým pojmům souvisejících s prací, struktuře podnikatelského plánu a podstatě metod, které jsou v práci aplikovány. Praktickou část představuje samotný podnikatelský plán. Důraz je v praktické části kladen na programy zvyšující návštěvnost areálu, vlastní dotazníkové šetření vyuţité v rámci analýzy zákazníka, analýzu konkurence, marketingový a finanční plán.