Podnikatelský plán – BeachAddicts Spoje - Šabatka, Jiří; Kešner, Martin; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce se zabývá tvorbou podnikatelského plánu výstavby a provozu beachvolejbalového areálu na Praze 3. Hlavním cílem tohoto dokumentu je zpracovat podnikatelský plán a vyhodnotit proveditelnost a ţivotaschopnost projektu. Dílčími cíli jsou identifikace vhodné lokality k realizaci, zpracování finančního plánu projektu a vyhodnocení míry výnosnosti investice. Teoretická část se věnuje klíčovým pojmům souvisejících s prací, struktuře podnikatelského plánu a podstatě metod, které jsou v práci aplikovány. Praktickou část představuje samotný podnikatelský plán. Důraz je v praktické části kladen na programy zvyšující návštěvnost areálu, vlastní dotazníkové šetření vyuţité v rámci analýzy zákazníka, analýzu konkurence, marketingový a finanční plán.
Vedoucí práce: Martin Kešner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses