Státní dluh ČR - Vybíral, Martin; Maaytová, Alena; Klazar, Stanislav, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce se zabývá státním dluhem České republiky. Teoretická část vymezuje základní pojmy týkající se této oblasti a pojednává také o příčinách státního dluhu, jeho důsledcích a dluhovém managementu. Praktická část je věnována cílům řízení státního dluhu v České republice a využívaným finančním nástrojům. Práce analyzuje vývoj státního dluhu a jeho struktury. Pomocí regresní analýzy je provedena predikce dluhu
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses