Analýza uživatelů potravinových doplňků se zaměřením na produkt Pangamin společnosti Rapeto a.s. - Tillová, Barbora (2015)
Cílem diplomové práce je prostřednictvím výzkumu provést analýzu uživatelů potravinových doplňků se zaměřením na produkt Pangamin společnosti Rapeto a.s. První část práce tvoří teoretické poznatky o problematice chování spotřebitele, marketingovém výzkumu, tvorbě marketingového mixu a potravinových doplňcích. Praktická část práce začíná popisem společnosti Rapeto a.s., sortimentu společnosti a marketingového mixu produktu Pangamin. Stěžejní částí práce je vlastní výzkum poskytující detailní poznatky o skupině uživatelů potravinových doplňků. Přínosem práce je poskytnutí zjištěných výsledků výzkumu a následných doporučení, která by společnosti Rapeto a.s. měla pomoci pro budoucí marketingové plánování.