Analýza uživatelů potravinových doplňků se zaměřením na produkt Pangamin společnosti Rapeto a.s. - Tillová, Barbora; Tahal, Radek, 1970-; Pupcsiková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem diplomové práce je prostřednictvím výzkumu provést analýzu uživatelů potravinových doplňků se zaměřením na produkt Pangamin společnosti Rapeto a.s. První část práce tvoří teoretické poznatky o problematice chování spotřebitele, marketingovém výzkumu, tvorbě marketingového mixu a potravinových doplňcích. Praktická část práce začíná popisem společnosti Rapeto a.s., sortimentu společnosti a marketingového mixu produktu Pangamin. Stěžejní částí práce je vlastní výzkum poskytující detailní poznatky o skupině uživatelů potravinových doplňků. Přínosem práce je poskytnutí zjištěných výsledků výzkumu a následných doporučení, která by společnosti Rapeto a.s. měla pomoci pro budoucí marketingové plánování.
Vedoucí práce: Radek Tahal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses