Analýza systému získávání, výběru a adaptace zaměstnanců na centrále vybrané bankovní instituce - Brchlová, Petra (2015)
Diplomová práce je zaměřena na problematiku náborového procesu na centrále vybrané bankovní instituce. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část se zabývá komplexním a objektivním vysvětlením správných postupů při zaměstnání nových pracovníků podle odborné literatury od vybraných autorů. Cílem praktické části a tím i celé práce je analýza jednotlivých částí získávání, výběru, přijímání a adaptace nových pracovníků. Na základě této analýzy pak vyhodnocení slabých míst a doporučení opatření pro jejich odstranění.