Analýza systému získávání, výběru a adaptace zaměstnanců na centrále vybrané bankovní instituce - Brchlová, Petra; Němec, Otakar; Tobrmanová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce je zaměřena na problematiku náborového procesu na centrále vybrané bankovní instituce. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část se zabývá komplexním a objektivním vysvětlením správných postupů při zaměstnání nových pracovníků podle odborné literatury od vybraných autorů. Cílem praktické části a tím i celé práce je analýza jednotlivých částí získávání, výběru, přijímání a adaptace nových pracovníků. Na základě této analýzy pak vyhodnocení slabých míst a doporučení opatření pro jejich odstranění.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses