Ušlý zisk - Horák, Matěj; Krabec, Tomáš, 1981-; Janičíková, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce se komplexně zabývá problematikou stanovení ušlého zisku. Autor analyzuje změny po přijetí nového občanského zákoníku v dané věci a uvádí, v jakém případě se lze setkat s tzv. hypotetickým ušlým ziskem. Druhá část práce vychází z praktického výpočtu ušlého zisku na fiktivním příkladu.
Vedoucí práce: Tomáš Krabec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses