Měření kvality práce ÚOHS při dozoru nad zadáváním veřejných zakázek - Knobloch, Lukáš; Pavel, Jan, 1978-; Dufek, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Tato práce se zaměřuje na oblast kontroly nad zadáváním veřejných zakázek v České republice. Zaměřuje se především na Úřad pro ochranu hospodářské soutěže, pod jehož agendu spadá mimo jiné i dohled nad zadáváním veřejných zakázek. V rámci této práce bude charakterizován kontrolní systém České republiky s důrazem na kontrolní mechanismy Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže a následně bude velká část práce věnována empirickému měřením kvality jeho práce. Pojmy použité v této práci jsou definovány zákonem o veřejných zakázkách.
Vedoucí práce: Jan Pavel
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses