Formy zajištění pohledávek - Drobná, Tereza (2015)
Bakalářská práce je zaměřena na možnosti zajištění pohledávek. V první části práce teoreticky vysvětluji význam pojmu "pohledávka" a "kreditní riziko". Hlavní část mé práce je zaměřena na popis jednotlivých druhů zajištění z teoretického pohledu, ke kterému je dále připojen i popis toho, jak zajišťování pohledávek probíhá v praxi, v konkrétním českém podniku.