Formy zajištění pohledávek - Drobná, Tereza; Dvořák, Petr, 1960-; Michalíková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalářská práce je zaměřena na možnosti zajištění pohledávek. V první části práce teoreticky vysvětluji význam pojmu "pohledávka" a "kreditní riziko". Hlavní část mé práce je zaměřena na popis jednotlivých druhů zajištění z teoretického pohledu, ke kterému je dále připojen i popis toho, jak zajišťování pohledávek probíhá v praxi, v konkrétním českém podniku.
Vedoucí práce: Petr Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses