Hodnocení kvality učebnic účetnictví na OA - Pařízek, Vojtěch; Krpálková-Krelová, Katarína; Berková, Kateřina, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Tato diplomová práce je tematicky zaměřena na hodnocení kvality učebnic účetnictví na obchodních akademiích. Součástí teoretické části je rozdělení didaktické techniky a didaktických pomůcek, které jsou ve vyučování používány. V praktické části je tato diplomová práce zaměřena na hodnocení učebnice účetnictví pro střední školy s následným návrhem na doplnění této literatury. Tímto návrhem je doplňující učební materiál, který by mohl být využíván současně s učebnicí. Cílem práce je navrhnout takový materiál, který by pomohl žákům středních škol k snadnějšímu pochopení účetních oblastí a doplnil tak možné nedostatky základní učební literatury.
Vedoucí práce: Katarína Krpálková Krelová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: učitelství ekonomických předmětů pro střední školy [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses