Návrh a implementace vícerozměrného systému měření a řízení výkonnosti - Přibyl, Josef; Menšík, Michal; Jedlička, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce si dává za cíl navržení Balanced Scorecard ve středně velké firmě Mironet.cz, působící v oboru IT. Teoretická část se skládá z popisu aplikované metodiky a popisu firmy samotné. Praktická část se zaměřuje přímo na strategickou analýzu včetně určení slabých a silných stránek, příležitostí a hrozeb. Na ně navazuje určení strategických cílů pro jednotlivé perspektivy Balanced Scorecard, tvorba strategické mapy a rozvinutí měřítek jednotlivých dílčích strategických cílů. V závěru dochází k zhodnocení případné aplikace Balanced scorecard.
Vedoucí práce: Michal Menšík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses