Personální marketing - Ripelová, Alena; Lorencová, Hana; Čuba, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem práce je analyzovat problematiku personálního marketingu v prostředí vybrané organizace. Provést analýzu vnímání jména a značky zaměstnavatele mezi studenty a čerstvými absolventy vysokých škol pomocí dotazníkového šetření. Na základě zjištěných postojů a očekávání navrhnout doporučení pro aktivity personálního marketingu či navrhnout případná zlepšení jednotlivých oblastí řízení lidských zdrojů ve vztahu k HR marketingu.
Vedoucí práce: Hana Lorencová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses