Analýza vzorku akcií bank - Plasová, Magdaléna (2015)
Diplomová práce se zabývá účinností vybraných metod fundamentální analýzy na vzorku bankovních akcií. Tento vzorek se skládá z akcií Commerzbank AG, Deutsche Bank AG, Erste Group Bank AG a Raiffeisen Bank International AG. První kapitola je věnována globální analýze, odvětvové analýze a firemní fundamentální analýze akcií Commerzbank AG a Deutsche Bank AG. Druhá kapitola se zabývá globální analýzou, odvětvovou analýzou a firemní analýzou akcií Erste Group Bank AG a Raiffeisen Bank International AG.