Analýza vzorku akcií bank - Plasová, Magdaléna; Veselá, Jitka; Michalíková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce se zabývá účinností vybraných metod fundamentální analýzy na vzorku bankovních akcií. Tento vzorek se skládá z akcií Commerzbank AG, Deutsche Bank AG, Erste Group Bank AG a Raiffeisen Bank International AG. První kapitola je věnována globální analýze, odvětvové analýze a firemní fundamentální analýze akcií Commerzbank AG a Deutsche Bank AG. Druhá kapitola se zabývá globální analýzou, odvětvovou analýzou a firemní analýzou akcií Erste Group Bank AG a Raiffeisen Bank International AG.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses