Automobilový průmysl ČR - Svobodová, Monika; Dvořáček, Jiří, 1947-; Muller, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce charakterizuje automobilový průmysl České republiky se zaměřením na výrobu osobních automobilů. Práce zachycuje historii i současné trendy automobilového průmyslu v České republice i ve světě. Práce analyzuje situaci českého automobilového průmyslu a jeho vliv na vývoj české ekonomiky a charakterizuje jeho podporu ze strany státu a Evropské unie. Cílem práce je formulace doporučení pro zajištění konkurenceschopnosti českého automobilového průmyslu v oblasti produkce osobních automobilů pomocí SWOT analýzy.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses