PR a distribuce aplikace Afatický slovník - Tošnarová, Tereza (2015)
Tématem této diplomové práce je studentský projekt aplikace Afatický slovník a průběh jeho realizace. Záměrem práce je shrnutí teoretických poznatků a postupů z oblasti public relations a možností distribuce mobilních aplikací. Cílem práce je zhodnocení využití nástrojů public relations v rámci zmiňovaného projektu a postupů při uvedení aplikace na trh společně s jeho distribucí. Výsledkem je jednotný obraz o metodách použitých při komunikaci s veřejnostmi a distribuci samotné aplikace, které byly nebo budou v rámci projektu aplikovány. Aplikovaný výzkum zaměřený na zahraniční distribuci aplikace má za cíl poskytnout realizačnímu týmu podklady, které mu usnadní rozhodování o vytvoření cizojazyčných mutací slovníku