PR a distribuce aplikace Afatický slovník - Tošnarová, Tereza; Horný, Stanislav, 1955-; Kocourek, Ivan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tématem této diplomové práce je studentský projekt aplikace Afatický slovník a průběh jeho realizace. Záměrem práce je shrnutí teoretických poznatků a postupů z oblasti public relations a možností distribuce mobilních aplikací. Cílem práce je zhodnocení využití nástrojů public relations v rámci zmiňovaného projektu a postupů při uvedení aplikace na trh společně s jeho distribucí. Výsledkem je jednotný obraz o metodách použitých při komunikaci s veřejnostmi a distribuci samotné aplikace, které byly nebo budou v rámci projektu aplikovány. Aplikovaný výzkum zaměřený na zahraniční distribuci aplikace má za cíl poskytnout realizačnímu týmu podklady, které mu usnadní rozhodování o vytvoření cizojazyčných mutací slovníku
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses