Analýza ziskovosti dodavatelů a její využití v podnikovém řízení (na příkladu konkrétní společnosti) - Kaláb, Jiří; Král, Bohumil, 1952-; Šiška, Ladislav, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Tato diplomová práce popisuje využití metod řízení nákladů na bázi aktivit a analýzy ziskovosti dodavatelů ve službově a obchodně orientované firmě Sedea, s.r.o. Práce je rozdělena na tři samostatné oddíly. První oddíl je věnován popisu použitých metod, jejich podstatě, postupu implementace a jejich výhodám a nevýhodám. Zároveň je součástí prvního oddílu popis společnosti Sedea, s.r.o. a jejich dodavatelů, kterých se analýza ziskovosti týká. Druhý oddíl obsahuje identifikaci klíčových ukazatelů a dat potřebných pro analýzu. Ve třetím oddíle jsou prezentovány výsledky analýzy a z nich vycházející doporučení.
Vedoucí práce: Bohumil Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses