Návrh změny Strategie komunitně vedeného rozvoje území Místní akční skupiny Šipka - Černý, Jakub; Syrovátka, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Musil, Martin, 1976- (2015)
Práce obsahuje v teoretické části definici pojmů místní akční skupina, metoda řízení leader, popis Místní akční skupiny Šipka a strategie rozvoje území. Výsledkem práce je vytvořená Strategie komunitně vedeného rozvoje území Místní akční skupiny Šipka ve verzi určené k připomínkování a následnému schválení zástupci dotčených zájmových skupin působících v zájmovém území Místní akční skupiny Šipka, orgány MAS Šipka a Ministerstvem pro místní rozvoj ČR. Po uvedeném schválení dojde k realizaci strategie za finanční podpory vybraných operačních programů ve výši alokace, která bude určena v průběhu roku 2015. Strategie nebude obsahovat měřitelné výsledky a přesné alokace financí, jelikož nejsou doposud známé podmínky operačních programů, které budou na realizaci strategie poskytovat dotace.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: strategický management; územní rozvoj; komunitní práce; management [obor dipl. práce]; místní akční skupina; diplomové práce; strategic planning; territorial development; community work; master's theses