Praktické využití modelů predikce finanční tísně - Le Quang, Dung (2015)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku výběru vhodného dodavatele využitím modelů predikce finanční tísně, konkrétně Springatova, Altmanových, Neumaierových modelů, Tafflerova indexu. Cílem je navrhnout systém, který usnadní výběr dodavatele v odvětví outsourcingu účetnictví a daňového poradenství. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část je zaměřena na představení a metodiku jednotlivých modelů. V praktické části bude navržen model a otestován na vybraný vzorek podniků.