Praktické využití modelů predikce finanční tísně - Le Quang, Dung; Menčlová, Barbora; Škerlíková, Tatiana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku výběru vhodného dodavatele využitím modelů predikce finanční tísně, konkrétně Springatova, Altmanových, Neumaierových modelů, Tafflerova indexu. Cílem je navrhnout systém, který usnadní výběr dodavatele v odvětví outsourcingu účetnictví a daňového poradenství. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část je zaměřena na představení a metodiku jednotlivých modelů. V praktické části bude navržen model a otestován na vybraný vzorek podniků.
Vedoucí práce: Barbora Menčlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses