Podnikatelský plán zvolené firmy - Baginová, Jana (2016)
Předmětem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu firmy na výrobu pelet a provedení ekonomického hodnocení metodou finanční analýzy. Práce má dvě části. V teoretické části se zaobírá potřebnou teorií v oblasti sestavování podnikatelského plánu. Praktická část se zaměřuje na zpracování konkrétního podnikatelského záměru a životaschopnosti firmy v daných podmínkách.