Podnikatelský plán zvolené firmy - Baginová, Jana; Trachta, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Musil, Martin, 1976- (2016)
Předmětem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu firmy na výrobu pelet a provedení ekonomického hodnocení metodou finanční analýzy. Práce má dvě části. V teoretické části se zaobírá potřebnou teorií v oblasti sestavování podnikatelského plánu. Praktická část se zaměřuje na zpracování konkrétního podnikatelského záměru a životaschopnosti firmy v daných podmínkách.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Václav Trachta
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: podnikatelské projekty; podnikové roz; finanční analýza; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business planning; financial analysis; bachelor's theses