Korejský finanční systém před a po asijské finanční krizi - Žižková, Alena; Taušer, Josef; Jurek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Diplomová práce se zaměřuje na vývoj korejského finančního systému, a to především na období od vypuknutí asijské finanční krize, jež oblast jihovýchodní Asie postihla v roce 1997, do současnosti. Cílem této práce je zejména popis a zhodnocení opatření přijatých za účelem boje s touto krizí, identifikace přetrvávajících problémů a hrozeb a zhodnocení aktuální stability finančního sektoru.
Vedoucí práce: Josef Taušer
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses