Marketingová stratégia vybranej firmy - Čížová, Natália (2015)
Základným rysom dnešnej doby je neustála zmena. Svet sa stáva globalizovanejším, menia sa potreby a priania spotrebiteľov a mení sa aj samotný spotrebiteľ, ktorý je informovanejší a má väčšiu kúpnu silu. Technický a technologický pokrok mení spôsob, akým sa pozeráme na svet. Konkurencia sa posilňuje a modernizuje sa spôsob obchodovania. Kvôli všetkým týmto dôvodom je marketingová stratégia v mnohých ohľadoch pre firmy nevyhnutnosťou. Diplomová práca sa rozdeľuje na teoretickú a analytickú časť a jej hlavným cieľom je analýza a návrh marketingovej stratégie vybraného podniku s ohľadom na vypracovanú teoretickú časť, výsledky analýz a získané informácie.