Marketingová stratégia vybranej firmy - Čížová, Natália; Procházková, Markéta; Andelová, Lucia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Základným rysom dnešnej doby je neustála zmena. Svet sa stáva globalizovanejším, menia sa potreby a priania spotrebiteľov a mení sa aj samotný spotrebiteľ, ktorý je informovanejší a má väčšiu kúpnu silu. Technický a technologický pokrok mení spôsob, akým sa pozeráme na svet. Konkurencia sa posilňuje a modernizuje sa spôsob obchodovania. Kvôli všetkým týmto dôvodom je marketingová stratégia v mnohých ohľadoch pre firmy nevyhnutnosťou. Diplomová práca sa rozdeľuje na teoretickú a analytickú časť a jej hlavným cieľom je analýza a návrh marketingovej stratégie vybraného podniku s ohľadom na vypracovanú teoretickú časť, výsledky analýz a získané informácie.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses