Zhodnocení přínosů ze zavedení manažerského informačního systému (na vybraném podniku) - Bajer, Zdeněk; Král, Bohumil, 1952-; Wagner, Jaroslav, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce "Zhodnocení přínosů ze zavedení manažerského informačního systému (na vybraném podniku)" zkoumá úspěšnost zavedení manažerského informačního systému a z toho plynoucí přínosy. Teoretická část je zaměřena na oblast informačních systémů a manažerských informačních systémů, zejména na jejich životní cyklus, požadované vlastnosti, nastavení a oblasti řízení. Praktická část popisuje kompletní výzkum: charakteristiku a analýzu podniku, tvorbu dotazníku a jeho vyhodnocení. Veškeré přínosy jsou identifikovány ve vyhodnocení dotazníku. Provedený výzkum rozvíjí teoretickou oblast manažerských informačních systému a pomáhá dodavateli systému jako evaluace provedené implementace.
Vedoucí práce: Bohumil Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses