Analýza přínosů dálkových cyklotras Eurovelo 4 a 7 pro Prahu - Borovičková, Kateřina; Jarolímková, Liběna; Mourek, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Práce se zabývá vlivem dálkové cykloturistiky na konkrétní region. V teoretické části je vysvětlena základní terminologie, zároveň jsou diskutovány nejběžnější jevy stran cykloturistiky, samostatně je rozebrána problematika dálkových cyklotras. Cílem práce je analýza dopadu stezek EuroVelo 4 a 7 na cestovní ruch v Praze. Prostřednictvím dotazníkového šetření mezi cyklisty byly definovány obecné tendence spotřebního chování cyklonávštěvníků hlavního města a vyčísleny benefity, které tyto trasy dané lokalitě přináší.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses