Implementácia nástroja JIRA v konkrétnej spoločnosti - Štalmach, Tomáš; Pour, Jan; Basl, Josef, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Táto diplomová práca sa zaoberá implementáciou nástroja JIRA vo vybranej spoločnosti. Cieľom diplomovej práce je navrhnúť riešenie implementácie nástroja JIRA tak, aby podporovalo procesy spoločnosti a taktiež eliminovalo problémy vyskytujúce sa pri súčasnom riešení. Práca je rozdelená na tri časti. V úvodnej časti je uvedený teoretický základ práce, ktorý sa skladá z popisu základných charakteristík ADLM nástrojov, analýzy súčasnej konkurencie spoločnosti Atlassian, ktorá vyvíja nástroj JIRA, a taktiež z popisu funkcionality nástroja JIRA a pluginov integrovateľných s nástrojom JIRA. V úvode druhej časti je predstavená vybraná spoločnosť, nadefinované procesy, ktoré v spoločnosti aktuálne prebiehajú, spolu s problémami, ktoré by nové riešenie malo eliminovať. Jadro praktickej časti tvorí návrh riešenia implementácie nástroja JIRA v rámci nadefinovaných procesov. Posledná časť sa zaoberá zhodnotením implementácie, návrhom možných zlepšení a zovšeobecnením skúseností nadobudnutých pri implementácií.
Vedoucí práce: Jan Pour
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses