Perspektivy uplatnění služby AC Capture na zahraničních trzích - Petrůj, Šimon; Gullová, Soňa, 1954-; Bock, Adam; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Diplomová práce zkoumá perspektivy uplatnění služby AC Capture od společnosti AutoCont na Slovensku. AC Capture spočívá v poskytování digitalizačních služeb prostřednictvím cloudu. Slovensko je v práci vybráno jako potenciální zahraniční trh zejména z důvodu dodržení licenční politiky podkladové platformy IBM Datacap pro službu AC Capture, kterou dle licenčních podmínek může AutoCont nabízet pouze na území České a Slovenské republiky. Zacílením na jeden konkrétní trh, který je v souladu s licenční politikou vendora IBM, zároveň umožňuje rozebrat téma do potřebné hloubky a následně závěry práce prakticky demonstrovat na konkrétních otevřených obchodních případech. Cílem práce je vyhodnotit perspektivy uplatnění služby AC Capture na slovenském trhu. Důraz je kladen na makroekonomickou analýzu, rozebrání vybraných ukazatelů životní úrovně, produktovou analýzu včetně analýzy konkurence a kvantitativní dotazníkové šetření.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses