Vnímání nového produktu BeBe Dobré ráno spotřebiteli - Platlová, Drahomíra (2015)
Diplomová práce se zabývá vnímáním nového produktu BeBe Dobré ráno spotřebiteli, tedy zkoumáním znalosti a postojů k produktu. Dále se zaměřuje na vztah spotřebitelů ke značce, jejich konzumními návyky či preferencemi. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí, tj. teoretické a praktické části, jenž se následně dělí do několika kapitol. Teoretická část přibližuje čtenáři problematiku a přináší obecné informace o marketingu, které se následně odráží v druhé, praktické části. Druhá část začíná představením společnosti včetně její historie a portofólia produktů, přičemž je následována výzkumem, jehož výsledky jsou dále detailně rozebrány. Součástí závěrů výzkumu je shrnutí celého dotazování a doporučení pro budoucí vývoj značky.