Vnímání nového produktu BeBe Dobré ráno spotřebiteli - Platlová, Drahomíra; Postler, Milan, 1960-; Průša, Přemysl, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Diplomová práce se zabývá vnímáním nového produktu BeBe Dobré ráno spotřebiteli, tedy zkoumáním znalosti a postojů k produktu. Dále se zaměřuje na vztah spotřebitelů ke značce, jejich konzumními návyky či preferencemi. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí, tj. teoretické a praktické části, jenž se následně dělí do několika kapitol. Teoretická část přibližuje čtenáři problematiku a přináší obecné informace o marketingu, které se následně odráží v druhé, praktické části. Druhá část začíná představením společnosti včetně její historie a portofólia produktů, přičemž je následována výzkumem, jehož výsledky jsou dále detailně rozebrány. Součástí závěrů výzkumu je shrnutí celého dotazování a doporučení pro budoucí vývoj značky.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses