Pilotní zavádění DMS v bankovním prostředí - Žáček, Jan; Šedivá, Zuzana, 1961-; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu procesu pilotního zavádění systému na správu dokumentů (DMS) v prostředí české banky. Práce je rozdělena na tři části, přičemž první část je teoretická a zbývající dvě části jsou praktické (analytické). První část shrnuje základní teoretické poznatky v oblasti systémů pro správu dokumentů a pilotního zavádění informačních systémů. V druhé části je popsána platforma EMC Documentum xCP 2.1 a jsou zhodnoceny její výhody a nevýhody oproti konkurenčním produktům. Ve třetí části je popsán proces technologického nasazení a implementace nového DMS řešení v rámci pilotu v bance. Dále jsou v práci analyzovány a popsány navazující činnosti a související projekty, rozšiřující využitelnost DMS v reálných business agendách. Práce je zaměřena jak na popis technologických aspektů DMS, tak i na analýzu a popis hlavních business požadavků a problémů souvisejících se zaváděním nového řešení. Autor práce je analytikem v dodavatelské IT společnosti a dlouhodobě spolupracuje s DMS týmem v dané bance. Motivem k výběru tématu je shrnutí a ujasnění poznatků získaných při práci na projektech v bance a jejich využití pro budoucí spolupráci.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses