Náklady vlastního kapitálu ex ante přístupy - Chroustovský, Jiří (2015)
Cílem této DP je objasnit princip stanovování tržních nákladů vlastního kapitálu metodou ex ante, poukázat na problémy s tím spojené a v neposlední řadě zmínit klady této metody (oproti často používané projekci založené pouze na analýze historických dat z kapitálových trhů).