Náklady vlastního kapitálu ex ante přístupy - Chroustovský, Jiří; Mařík, Miloš, 1947-; Podškubka, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Cílem této DP je objasnit princip stanovování tržních nákladů vlastního kapitálu metodou ex ante, poukázat na problémy s tím spojené a v neposlední řadě zmínit klady této metody (oproti často používané projekci založené pouze na analýze historických dat z kapitálových trhů).
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses