Konkurenceschopnost Estonska a vliv zavedení společné měny - Břečková, Radka; Bič, Josef; Žamberský, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Konkurenceschopnost je v posledních letech velmi diskutovaným tématem a dostává se do popředí zájmu států i mezinárodních organizací z důvodu současných globalizačních tendencí. Cílem této diplomové práce je zjistit dopady ekonomické krize a přechodu na společnou měnu na konkurenceschopnost Estonska na základě analýzy cenově-nákladových indikátorů konkurenceschopnosti a kvalitativních indikátorů konkurenceschopnosti v porovnání s Českou republikou.
Vedoucí práce: Josef Bič
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: evropská integrace [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses