Regulace mezinárodních finančních trhů - Talašová, Monika (2015)
Práce se zabývá jednotlivými modely finanční regulace z hlediska jejich institucionálního uspořádání. Cílem je analyzovat, zda některé z institucionálních uspořádání lépe vyhovuje současné podobě finančních trhů.