Regulace mezinárodních finančních trhů - Talašová, Monika; Taušer, Josef; Jurek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Práce se zabývá jednotlivými modely finanční regulace z hlediska jejich institucionálního uspořádání. Cílem je analyzovat, zda některé z institucionálních uspořádání lépe vyhovuje současné podobě finančních trhů.
Vedoucí práce: Josef Taušer
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses