Značky kvality potravin - Mládková, Lenka; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato diplomová práce pojednává o značkách kvality potravin. V první části jsou vymezeny klíčové pojmy problematiky kvality potravin, ochrany spotřebitele a charakterizovány jednotlivé značky kvality potravin. Druhá část je zaměřena na porovnání značek kvality. Cílem diplomové práce je zjistit, zda označení potravin značkou kvality skutečně zaručuje kvalitní a nezávadnou potravinu, a to na základě porovnání kritérií udělování značek kvality potravinám, vyhodnocení objektivity těchto kritérií a hodnocení potravin v nezávislých testech.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses