Delegát cestovní kanceláře - Dvořáková, Kateřina; Heřmanová, Eva, 1959-; Kalábová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato práce je zaměřena na specifikaci delegáta cestovní kanceláře. Konkrétněji se zde rozebírá povědomí široké veřejnosti o jednotlivých funkcích a povinnostech spojených s touto profesí. Cílem práce je vyprofilovat ideálního kandidáta na tuto pozici. K tomu přispěla praktická zkušenost autorky a zároveň provedené dotazníkové šetření, které ukázalo preference klientů cestujících s českou cestovní kanceláří. Vytvořený profil ideálního kandidáta v závěru práce může být nápomocný cestovním kancelářím při vypisování výběrových řízení, zároveň by tato práce měla přispět k jednoduššímu pochopení této pracovní pozice díky navrženým změnám pro oficiální zdroje informací i odborné texty. Hlavním zjištěním je neznalost odborných pojmů cestovního ruchu českými klienty. I proto by tato práce měla jasně definovat práci delegáta a s tou spojené důležité pojmy, práva a povinnosti.
Vedoucí práce: Eva Heřmanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses