Obchodní vztahy ASEAN-Čína - příspěvek k regionální stabilitě a prosperitě? - Šmoková, Barbora; De Castro, Tereza; Jeníček, Vladimír, 1932-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Diplomová práce hodnotí vzájemné vztahy Číny a ASEAN s ohledem na dopad na regionální stabilitu a prosperitu zemí ASEAN. Hlavní důraz je kladen na popis dynamiky vývoje obchodních vztahů, včetně zapojení zemí do globálních hodnotových řetězců. Práce pokrývá obchod se zbožím, službami, spolupráci ve strategických oblastech a přímé zahraniční investice.
Vedoucí práce: Tereza De Castro
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses