EXPANZIA SPOLOČNOSTI FOOTSHOP S.R.O. NA TRH EURÓPSKEJ ÚNIE - Kurucová, Veronika (2015)
Práca pojednáva o vstupe internetového predajcu Footshop s.r.o. na trh Európskej únie. Prechádza všetky kroky potrebné k expanzii spoločnosti na nové trhy, cez logistiku, marketingové nástroje, zákaznícku podporu, seo, cenové porovnávače, sociálne siete a pod. Súčasťou práce je PEST analýza trhu EÚ a SWOT analýza spoločnosti. Všetky tieto procesy je nutné brať v úvahu v prípade expanzie e-shopu na nové trhy.