EXPANZIA SPOLOČNOSTI FOOTSHOP S.R.O. NA TRH EURÓPSKEJ ÚNIE - Kurucová, Veronika; Sedláček, Jiří, 1963-; Dzuričková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Práca pojednáva o vstupe internetového predajcu Footshop s.r.o. na trh Európskej únie. Prechádza všetky kroky potrebné k expanzii spoločnosti na nové trhy, cez logistiku, marketingové nástroje, zákaznícku podporu, seo, cenové porovnávače, sociálne siete a pod. Súčasťou práce je PEST analýza trhu EÚ a SWOT analýza spoločnosti. Všetky tieto procesy je nutné brať v úvahu v prípade expanzie e-shopu na nové trhy.
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses