Návrh inbound marketingové strategie společnosti Egerfish s.r.o. - Minaříková, Petra; Sedláček, Jiří, 1963-; Slaba, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem této práce je návrh inbound marketingové strategie společnosti Egerfish s.r.o. Egerfish je výrobně-velkoobchodní společnost na trhu rybářských potřeb s vlastními značkami Sema a Suretti. Egerfish obchoduje obchodu výhradně s maloobchodníky v rámci B2B vztahů. Návrh inbound marketingové strategie je založen na analýzách společnosti a trhu rybářských potřeb v ČR. Metody, které byly použity pro vytvoření návrhu inbound marketingové strategie, byly konzultace s odborníky na trhu rybářských potřeb a v oblasti online marketingu, dotazníkové šetření a osobní pozorování v rámci vyhledávání na internetu. Návrh inbound marketingové strategie předkládá nejefektivnější kanály a činnosti marketingové komunikace, které by měla Egerfish s.r.o. přijmout. Těmito kanály jsou především nově vytvořená webová stránka Sema-suretti.cz, facebooková stránka Sema Suretti a YouTube. Prostřednictvím těchto kanálů by se Egerfish měla soustředit na komunikaci s koncovými spotřebiteli (rybáři). Hlavním přínosem této práce je návrh komplexní marketingové strategie, společně s definicemi značek a modelových person, které Egerfish doposud neměla vytvořené.
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses