Analýza dát z webovej prezentácie v softwarovej firme - Henčelová, Katarína (2015)
Táto práca sa venuje možnostiam práce s dátami týkajúcich sa činnosti návštevníkov webu spoločnosti. Venuje sa sčasti webovej analytike a Business Intelligence. Cieľom práce bolo vytvoriť nástroj, ktorý dáta uskladní, zanalyzuje a vytvorí nad nimi reporty. Za prínos práce sa považuje poskytnutie nástroja vedeniu konkrétnej spoločnosti, ktorý spĺňa potreby managementu. Požiadavky na tento nástroj boli definované vedením firmy a nástroj je navrhnutý tak, aby managementu pomohol pri rozhodovaní a tvorení webovej stratégie.