Analýza dát z webovej prezentácie v softwarovej firme - Henčelová, Katarína; Říhová, Zora, 1948-; Lalinský, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Táto práca sa venuje možnostiam práce s dátami týkajúcich sa činnosti návštevníkov webu spoločnosti. Venuje sa sčasti webovej analytike a Business Intelligence. Cieľom práce bolo vytvoriť nástroj, ktorý dáta uskladní, zanalyzuje a vytvorí nad nimi reporty. Za prínos práce sa považuje poskytnutie nástroja vedeniu konkrétnej spoločnosti, ktorý spĺňa potreby managementu. Požiadavky na tento nástroj boli definované vedením firmy a nástroj je navrhnutý tak, aby managementu pomohol pri rozhodovaní a tvorení webovej stratégie.
Vedoucí práce: Zora Říhová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses